Distileria Transilvania

Nu noi am inventat palinca. Noi incercam sa o desavarsim.
Atentia ne este indreptata spre pastrarea traditiei si gustului desavarsit al acesteia.

Toate produsele au fost maturate in butoaie de stejar, la temperatura si umiditate constanta, in intunericul beciului, pana cand au devenit ceea ce sunt acum: distilate mature, echilibrate, subtil condimentate, elegante si fructate.

A urmat imbutelierea, etichetarea, dopuirea si capisonarea manuala, astfel incat fiecare sticla poarta amprenta calitatii si originalitatii locului de productie.
Image

De ce producem?

Pentru ca in ultimii ani palinca de calitate a reusit sa-si faca loc printre spirtoasele care invadasera piata romaneasca. Distilatele traditionale autohtone au inceput sa fie preferate brand-urilor cu renume international, luptand pentru aceasta deopotriva cu lipsa personalului specializat si cu lipsa de promovare necesara.

 Acum, palinca a ajuns sa fie consumata in locatii exclusiviste, in restaurante de top, pentru ca strainii cer asa ceva. Dar nu numai strainii, noua generatie de consumatori din Romania nu se mai incadreaza in tiparul clasic - bautura multa de o calitate mediocra, iar interesul pentru produsele autohtone, naturale, de calitate premium si superpremium este in crestere.

Acestei categori de consumatori ne adresam si noi, le venim in intampinare cu distilate din fructe, capabile sa le satisfaca cerintele.

Pălincăria Transilvania

O experienta autentica simpla si de impact este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei. Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca.

Contactează-ne

+40 740 310 546

+40 744 330 889

office@palincariatransilvania.ro

Str. Lucian Blaga 47, 505400 Rașnov, Brasov

Image
varsta
Image

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.

Nu