Distileria Transilvania
Nu noi am inventat palinca. Noi incercam sa o desavarsim.
Toate produsele au fost maturate in butoaie de stejar, la temperatura si umiditate constanta, in intunericul beciului, pana cand au devenit ceea ce sunt acum: distilate mature, echilibrate, subtil condimentate, elegante si fructate.
A urmat imbutelierea, etichetarea, dopuirea si capisonarea manuala, astfel incat fiecare sticla poarta amprenta calitatii si originalitatii locului de productie.

De ce producem?
Pentru ca in ultimii ani palinca de calitate a reusit sa-si faca loc printre spirtoasele care invadasera piata romaneasca. Distilatele traditionale autohtone au inceput sa fie preferate brand-urilor cu renume international, luptand pentru aceasta deopotriva cu lipsa personalului specializat si cu lipsa de promovare necesara.
Acum, palinca a ajuns sa fie consumata in locatii exclusiviste, in restaurante de top, pentru ca strainii cer asa ceva. Dar nu numai strainii, noua generatie de consumatori din Romania nu se mai incadreaza in tiparul clasic - bautura multa de o calitate mediocra, iar interesul pentru produsele autohtone, naturale, de calitate premium si superpremium este in crestere.
Acestei categori de consumatori ne adresam si noi, le venim in intampinare cu distilate din fructe, capabile sa le satisfaca cerintele.