Image

Povestea noastra

Bine ati venit la Palincaria Transilvania!
Palincaria Transilvania se afla situata in Rasnov, intre doua impunatoare si vechi edificii - Cetatea Rasnovului si Castelul Bran.

Suntem la poarta de intrare in Transilvania, pe drumul care de secole a unit aceasta provincie de Tara Romaneasca, intr-un tinut incarcat de istorie si spiritualitate.

De oriunde veniti, ne puteti gasi usor si puteti sa adaugati calatoriei voastre o noua destinatie: o vizita la distilerie si de ce nu - o degustare, pentru ca scopul nostru este sa va bucurati de o experienta inedita.

Credem cu tarie ca facem ceea ce trebuie!

La Palincaria Transilvania producem in mod traditional, la foc cu lemne, doar distilate din fructe.

Folosim in principal fructele din zona – mere, pere, prune – dar nu ne limitam la acestea. Pentru ca am ales diversitatea, folosim tot ce Transilvania ne poate oferi: cei mai buni struguri, cele mai gustoase caise, gutui, cirese, visine sau fructe de padure.

Pe langa fructe de calitate, pentru realizarea unor bauturi de exceptie mai avem nevoie de retete si de tehnologie.

Ne bucuram de cunostintele pastrate dintotdeauna  la sat, transmise si perfectionate din generatie in generatie si cu ajutorul carora producem multe feluri de palinca delicioasa.

 

Image

Dar putini stiu ca un distilat de inalta calitate, cu caracteristici organoleptice si fizico-chimice verificate si certificate nu poate fi realizat decat intr-un antrepozit fiscal autorizat ca distilerie. Este important sa vezi unde si mai ales cum, in ce conditii se realizeaza  ceea ce urmeaza sa consumam. Cu siguranta ca diferenta de calitate se va reflecta si in preturi – produsul obtinut si valorificat in mod legal, cu respectarea normelor sanitar-veterinare, include in pret si diferitele taxe si impozite pe care legislatia le prevede.

Chiar si asa, recomandam sa cumparati doar bauturi sigilate, produse in locuri special amenajate si autorizate, cu garantia calitatii, autenticitatii si conformitatii acestora.

Si mai incurajam un consum responsabil, bazat pe placerea gustului. 

Pofta mare si Noroc!  

Intra in poveste

Pălincăria Transilvania

O experienta autentica simpla si de impact este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei. Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca.

Contactează-ne

+40 740 310 546

+40 744 330 889

office@palincariatransilvania.ro

Str. Lucian Blaga 47, 505400 Rașnov, Brasov

Image
varsta
Image

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.

Nu