Image

Gusta Transilvania

Distilatele noastre nu sunt un viciu, sunt un deliciu.
Pe langa spiritualitatea si frumusetea incontestabila a Transilvaniei pe care turistii de pretutindeni o descopera cand ne viziteaza, noi incercam sa va transmitem acea parte a turismului bazata pe experiente.

O experienta autentica simpla si de impact este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei. Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca, produsa dupa retete neschimbate de sute de ani.
Stiu ca nu ai venit in zona special pentru noi, dar fiind aici ai oportunitatea sa gusti o bautura locala de mare notorietate, sa simti si sa traiesti romaneste.
Pentru asta iti vom arata cum producem , vom organiza o degustare cu o gama variata de palinca, iti vom fi alaturi sa te vom ajuta sa descoperi aromele fructate si profunde ale acesteia.

Iti vom dezvalui povestea ei incepand de la culesul fructelor, la prelucrarea acestora inainte de fermentare, micile secrete ale distilarii si modul in care o maturam o perioada indelungata in butoaiele de stejar care ne umplu beciul.

Va putem oferi:

  • Parcare gratuita pentru autocar.
  • Reduceri de pret in magazin.
  • Cadouri promotionale la un anumt prag de vanzari.
  • Pliante si suveniruri.
  • Reduceri de taxa pentru degustare.
  • Programe de loialitate pentru liderii de turism, ghizi sau soferi.

Da, vreau sa vizitez palincaria.

Daca sunteti un grup organizat si doriti sa vizitati distilaria sau sa participati la o degustare de produse, va stam cu drag la dispozitie.

Pălincăria Transilvania

O experienta autentica simpla si de impact este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei. Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca.

Contactează-ne

+40 740 310 546

+40 744 330 889

office@palincariatransilvania.ro

Str. Lucian Blaga 47, 505400 Rașnov, Brasov

Image
varsta
Image

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.

Nu