Plată și livrare

Condiţii de plată şi livrare

Preţul afișat este prețul final cu taxele și accizele incluse mai puțin taxa de curierat. Plata se efectuează în avans cu ordin de plată sau online cu cardul de debit în baza comenzii.

O dată cu distribuția comenzilor beneficiarului I se va transmite factura și chitanța aferentă produselor. Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și sunt valabile pentru vânzarea cu amănuntul.

Livrarea se expediează cu firmă specializata de curierat. Costurile de transport se achită de către beneficiar la primirea produsului.

Prețul de livrare se va calcula de către firma de curierat în funcție de destinație, greutatea coletului etc. Clientul va achita valoarea transportului direct pentru curier la primirea coletului.

 În cazul în care beneficiarul optează pentru efectuarea transportului cu o alta firmă de curierat decât cea agreată de catre S.C Pălincaria Transilvania S.R.L, beneficiarul va notifica prin e-mail societatea noastră si este responsabil pentru efectuarea transportului la destinația finală.

Comenzile se vor efectua online atât pentru persoane fizice cât și juridice.

Comanda Dumneavoastră trebuie să conțină nume, nr. telefon, adresa de livrare și adresa de facturare, precum și datele firmei pentru persoanele juridice (codul fiscal și nr. Registrul Comerțului dacă este cazul).Modalități de plată


1. Plata Ramburs
prin numerar direct la curier in momentul primirii coletului.


2. Transfer bancar
Plata prin OP pe baza factruii proforme solicitate in momentul lansarii comenzii .


3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pălincăria Transilvania

O experienta autentica simpla si de impact este descoperirea bauturilor traditionale ale zonei. Fie ca esti cunoscator, pasionat sau doar iti place sa experimentezi noi gusturi, cu siguranta iti va placea sa savurezi o bautura autentic romaneasca.

Contactează-ne

+40 740 310 546

+40 744 330 889

office@palincariatransilvania.ro

Str. Lucian Blaga 47, 505400 Rașnov, Brasov

Image
varsta
Image

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.

Nu