SPIRITUL TRANSILVANIEI

Spiritul și frumusețea incontestabilă a Transilvaniei , fac din locul de naștere al Palincăriei, orașul Râșnov o adevărată atracție turistică. Pentru noi, a devenit acasă și izvorul din care se nasc distilate autentice, tradiționale, doar din fructe naturale. 

OAMENII

Totul pleacă de la oameni. Măestria și dedicația lor dau naștere licorilor prețioase și mențin vie tradiția Românească. Fără ei nu am fi aici. Ne înclinăm în fața colegilor, clienților și partenerilor noștri.

PROCESUL

Totul începe cu recolta fructelor naturale din inima Transilvaniei, spălarea, curățarea și pregătirea lor pentru distilare. Focul viu al lemnului adaugă un plus de caracter și calitate distilatelor. Toate produsele au fost maturate în butoaie de stejar, la temperatură și umiditate constantă, în întunericul beciului, până când au devenit ceea ce sunt acum: distilate mature, echilibrate, subtil condimentate, elegante și fructate.

A urmat îmbutelierea, etichetarea, dopuirea și capișonarea manuală, astfel încât fiecare sticlă poartă amprenta calității și originalității locului de producție.

PASIUNEA

Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta! Așa spunea Confucius și mare dreptate avea. Palincăria Transilvania s-a născut și trăiește din Pasiune pentru distilatele românești.

TRADIȚIA

Ne bucurăm de cunoștințele păstrate dintotdeauna la sat, transmise și perfecționate din generație în generație și cu ajutorul cărora producem multe feluri de palincă delicioasă.

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.