Termeni și condiții

Termeni si conditii S.C. Palincaria Transilvania SRL

 
Vă informăm, că accesarea siteului www.palincariatransilvania.ro înseamnă şi acceptarea condiţiilor de mai jos:

 

 1. Definitii

S.C. PALINCARIA TRANSILVANIA SRL - Societatea S.C. PALINCARIA TRANSILVANIA SRL, cu sediul in jud. Brasov, oras Rasnov, str. Lucian Blaga, nr. 47 J08/1424/2015, CUI 34944275, organizata in baza legii romane.

SITE - Domeniu palincariatransilvania.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre S.C. Palincaria Transilvania SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al S.C. Palincaria Transilvania SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C. Palincaria Transilvania SRL intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care S.C. Palincaria Transilvania SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la S.C. Palincaria Transilvania SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre S.C. Palincaria Transilvania SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT - Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

COMANDA - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre S.C. Palincaria Transilvania SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre S.C. Palincaria Transilvania SRL sau prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare.

 

 1. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre S.C. Palincaria Transilvania SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre S.C. Palincaria Transilvania SRL.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.palincariatransilvania.ro

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului S.C. Palincaria Transilvania SRL  in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. Acest Site este adresat  persoanelor  care au cel putin 18 ani

 

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a S.C. Palincaria Transilvania SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. Palincaria Transilvania SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului S.C. Palincaria Transilvania SRL, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. Palincaria Transilvania SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al S.C. Palincaria Transilvania SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C. Palincaria Transilvania SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea S.C. Palincaria Transilvania SRL cu referire acel continut.

3.4. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C. Palincaria Transilvania SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului S.C. Palincaria Transilvania SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 

 1. Contact pentru Clienti si Membri

4.1. S.C. Palincaria Transilvania SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat S.C. Palincaria Transilvania SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea S.C. Palincaria Transilvania SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C. Palincaria Transilvania SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si S.C. Palincaria Transilvania SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C. Palincaria Transilvania SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site.

4.5. Clientul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre S.C. Palincaria Transilvania SRL in comunicarile sale cu Clientul.

 

5.Date personale

5.1 Pe site-ul www.palincariatransilvania.ro , utilizatorul este  responsabil pentru toate activităţile care survin prin accesarea site-ului şi a coşului de cumpărări.

5.2 Datele personale ale cumpărătorilor vor putea fi transmise autoritatilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

5.3 S.C. Palincaria Transilvania SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

5.4 S.C. Palincaria Transilvania SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

 

 1. Accesul la serviciu

6.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client care poseda sau isi creeaza un Cont pe site sau acceseaza printr-o comanda cosul de cumparaturi prin magazinul online.

6.2 Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

6.3 S.C. Palincaria Transilvania SRL poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;
 • furnizarea de date incomplete sau incorecte de catre Client;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului societatii S.C. PALINCARIA TRANSILVANIA SRL si /sau partenerilor sai;
 • Clientul foloseste Serviciul intr-un mod neconform uzantelor normale si bunei-credinte sau isi exercita drepturile in scopul de a vatama sau pagubi S.C. PALINCARIA TRANSILVANIA SRL ori intr-un mod excesiv si nerezonabil, contrar bunei-credinte;
 • livrari consecutiv esuate din culpa Clientului;

 

 1. Produse si servicii

7.1. S.C. Palincaria Transilvania SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta.

7.2. S.C. Palincaria Transilvania SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.

7.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON)

7.4. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. S.C. Palincaria Transilvania SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

7.5. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat online cu cardul de debit sau prin transfer bancar.

7.6. In cazul platilor online cu cardul S.C. Palincaria Transilvania SRL nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

7.7. Comanda online .Preţul afișat este prețul final cu taxele și accizele incluse mai puțin taxa de curierat. Plata se efectuează în avans cu ordin de plată sau online cu cardul de debit în baza comenzii.

O dată cu distribuția comenzilor beneficiarului I se va transmite factura și chitanța aferentă produselor. Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și sunt valabile pentru vânzarea cu amănuntul.

Livrarea se expediează cu firmă specializata de curierat. Costurile de transport se achită de către beneficiar la primirea produsului.

Prețul de livrare se va calcula de către firma de curierat în funcție de destinație, greutatea coletului etc. Clientul va achita valoarea transportului direct pentru curier la primirea coletului.

 În cazul în care beneficiarul optează pentru efectuarea transportului cu o alta firmă de curierat decât cea agreată de catre S.C Pălincaria Transilvania S.R.L, beneficiarul va notifica prin e-mail societatea noastră si este responsabil pentru efectuarea transportului la destinația finală.

Comenzile se vor efectua online atât pentru persoane fizice cât și juridice.Comanda Dumneavoastră trebuie să conțină nume, nr. telefon, adresa de livrare și adresa de facturare, precum și datele firmei pentru persoanele juridice (codul fiscal și nr. Registrul Comerțului dacă este cazul).

 

 1. Responsabilităţi privind produsele

Palincaria Transilvania nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet.
Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştiinta la www.palincariatransilvania.ro în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor.

Valoarea maximă a obligaţiilor Palincaria Transilvania SRL faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Palincaria Transilvania de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Palincaria Transilvania nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel şi de asemenea nici returnarea produselor.

 S.C. Palincaria Transilvania SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

 

 1. Litigii

9.1 Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C. Palincaria Transilvania SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

9.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si S.C. Palincaria Transilvania SRL se va rezolva pe cale amiabila.

9.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si S.C. Palincaria Transilvania SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.

 

 1. Dispozitii finale

10.1. S.C. Palincaria Transilvania SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, S.C. Palincaria Transilvania SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

10.3. S.C. Palincaria Transilvania SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

10.4.Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat. 

 

 

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.