Distileria Transilvania

Nu noi am inventat palinca. Noi încercăm să o desăvârșim.

Atenția ne este îndreptată spre păstrarea tradiției și gustului desăvârșit al acesteia.

Toate produsele au fost maturate în butoaie de stejar, la temperatură și umiditate constantă, în întunericul beciului, până când au devenit ceea ce sunt acum: distilate mature, echilibrate, subtil condimentate, elegante și fructate.

A urmat îmbutelierea, etichetarea, dopuirea și capișonarea manuală, astfel încât fiecare sticlă poartă amprenta calității și originalității locului de producție.

De ce producem?

Pentru că în ultimii ani palinca de calitate a reușit să-și facă loc printre spirtoasele care invadaseră piața românească. Distilatele tradiționale autohtone au început să fie preferate brand-urilor cu renume internațional, luptând pentru această deopotrivă cu lipsa personalului specializat și cu lipsa de promovare necesară.

 Acum, palinca a ajuns să fie consumată în locații exclusiviste, în restaurante de top, pentru că străinii cer așa ceva. Dar nu numai străinii, nouă generație de consumatori din România nu se mai încadrează în tiparul clasic - băutură multă de o calitate mediocră, iar interesul pentru produsele autohtone, naturale, de calitate premium este în creștere.

Acestei categorii de consumatori ne adresăm noi și le venim în întâmpinare cu distilate din fructe, capabile să le satisfacă cerințele.

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.