GustĂ Transilvania

Distilatele noastre nu sunt un viciu, sunt un deliciu


Pe lângă spiritualitatea și frumusețea incontestabilă a Transilvaniei pe care turiștii de pretutindeni o descoperă când ne vizitează, noi încercăm să vă transmitem acea parte a turismului bazată pe experiențe.

O experiență autentică simplă și de impact este descoperirea băuturilor tradiționale ale zonei. Fie că ești cunoscător, pasionat sau doar îți place să experimentezi noi gusturi, cu siguranță îți va plăcea să savurezi o băutură autentic românească, produsă după rețete neschimbate de sute de ani.
Știu că nu ai venit în zonă special pentru noi, dar fiind aici ai oportunitatea să gusti o băutură locală de mare notorietate, să simți și să trăiești românește.

Pentru asta îți vom arăta cum producem , vom organiza o degustare cu o gama variată de palincă, îți vom fi alături și te vom ajuta să descoperi aromele fructate și profunde ale acesteia.

Îți vom dezvălui povestea ei începând de la culesul fructelor, la prelucrarea acestora înainte de fermentare, micile secrete ale distilării și modul în care o maturăm o perioada îndelungată în butoaiele de stejar care ne umplu beciul.

Vă putem oferi:

  • Parcare gratuită pentru autocar.
  • Reduceri de preț în magazin.
  • Cadouri promoționale la un anumit prag de vânzări.
  • Pliante și suveniruri.
  • Reduceri de taxă pentru degustare.
  • Programe de loialitate pentru liderii de turism, ghizi sau șoferi.

Vreau să vizitez Palincăria Tansilvania!

Dacă sunteți un grup organizat și doriți să vizitați distilăria sau să participați la o degustare de produse, vă stăm cu drag la dispoziție.

Ofertă personalizată

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.