Făcând parte din Clubul Palincăria Transilvania vei avea acces prioritar la o selecție privată de distilate, promoții speciale și vei trăi o experiență unică a Palincăriei.

Ca și brand cu rădăcini adânci în tradiție recunoaștem importanța clădirii unei relații apropiate cu clienții. Din acest motiv am creat Clubul Palincăria Transilvania

ÎNSCRIE-TE

ACCES PRIORITAR

Ca și membru al clubului, vei primi acces prioritar la lot-uri de distilate noi, lot-urile premiate la competiții de profil și produse noi lansate.

MEMBRU SPECIAL

ACCES LA LOT-URI

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Pe măsură ce creăm noi experiențe, evenimente și produse, ne vom asigura că membrii noștri sunt printre primii care aud despre ele.

De asemenea, veți fi primul căruia i se va oferi acces la experiențele de la Palincărie, asigurându-vă că cei mai pasionați consumatori ai noștri pot experimenta tot ce este mai bun din Palincăria Transilvania.

EXPERIENȚE ÎN PALINCĂRIE

ACCES LA EVENIMENTE

DESCOPERĂ O EXPERIENȚĂ PERSONALIZATĂ

Știm că pasiunea consumatorilor noștri pentru palincă prinde viață într-o multitudine de moduri, iar ceea ce vă interesează să experimentați, să degustați și să aflați mai multe este unic pentru dvs.

Ca parte a Clubului Palincăriei, vom adapta recomandările și invitațiile dvs., astfel încât să puteți vedea, eșantiona și experimenta mai mult ceea ce este interesant pentru dvs.

RECOMANDĂRI PENTRU TINE

CONȚINUT PERSONALIZAT

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.