Palincăria Transilvania câștigă două medalii la London Spirits Competition din 2023

12.04.2023
by Admin Admin
Palincăria Transilvania câștigă două medalii la London Spirits Competition din 2023

Singura distilerie din România care câștiga două medalii la London Spirits Competition din 2023, cea mai relevantă competiție de băuturi spirtoase din lume

Râșnov, județul Brașov, 12.04.2023

Un brand românesc, Palincăria Tansilvania cucerește două medalii, una de argint și una de bronz la cea de-a șasea ediție a uneia dintre cele mai prestigioase și relevante competiții de băuturi spirtoase din lume, London Spirits Competition din Anglia. Medaliile reprezintă o recunoaștere deplină în industria băuturilor spirtoase. Palincăria Transilvania a obținut un punctaj ridicat la cele trei aspecte de evaluare: calitate, valoare și ambalaj.


Ediția a 6-a a competiției London Spirits Competition, a avut loc în Londra, Anglia, prilej cu care societatea comercială din județul Brașov, localitatea Râșnov a participat cu 3 distilate, obținând medalii la două dintre acestea: o medalie de Argint la Palinca de Gutui și o medalie de Bronz la Palinca de Vișine iar cel de-al treilea distilat a fost foarte aproape de obținerea unui punctaj care să asigure o medalie de Bronz.

 

London Spirits Competition este printre cele mai recunoscute competiții de băuturi spirtoase care atrage producători renumiți din întreaga lume: Anglia, Irlanda, Australia, Japonia, Italia, Statele Unite ale Americii, Mexic, Argentina și nu în cele din urmă, România. Concursul de băuturi spirtoase de la Londra urmărește să recunoască, să recompenseze și să ajute la promovarea brandurilor de băuturi spirtoase de calitate.

 

Rezultatele oficiale și lista tuturor premianților pot fi vizualizate pe site-ul oficial, prin link-ul: https://londonspiritscompetition.com/en/competition-global-results/2023/

 

Palincăria Transilvania este dealtfel singura distilerie din România ce a obținut premii în ediția din anul curent.

“Șansa de a concura cu mii de băuturi spirtoase excelente din întreaga lume și criteriile stricte de jurizare de calitate, valoare și ambalare fac ca un premiu de la London Spirits Competition să fie unul cu adevărat valoros. Suntem mândri de faptul că am reușit să obținem două medalii, premii care atestă calitățiile produselor premiate cât și recunoașterea metodelor de distilare folosite în cadrul distilăriei!”, comunică cei doi parteneri, Asan-Mic Virgil și Guiman Grigoraș.

 

Aceste două medalii reprezintă continuarea recunoașterii calității distilatelor, în condițiile în care în anii precedenți, la alte concursuri de profil, atât în țară cât și în străinătate au fost obținute numeroase medalii și titluri de Champion.




În prezent în portofoliul Palincăriei se regăsesc sortimente produse din 15 tipuri de fructe, printre care: prune, vișine, scorușe negre, căpșuni, caise, cireșe negre, piersici și vinars.


Galerie foto London Spirits Competition 2023:






Comentarii

Nici o postare găsită

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.