London Spirits Competition 2024 - Palincăria Transilvania câștigă trei medalii

10.02.2024
by Admin Admin
London Spirits Competition 2024 - Palincăria Transilvania câștigă trei medalii

România, Râșnov, 22.04.2024 – La a 7-a editie a concursului London Spirits Competition, desfășurat la Londra în zilele de 20 și 21 martie 2024, Palincaria Transilvania a câștigat un număr de 3 medalii de argint, considerate dovada supremă de aprobare în industria globală a spirtoaselor. 

Pentru a obține aceste distincții, Palincăria Transilvania a avut nevoie de scoruri ridicate la trei categorii: calitate, valoare și ambalare.

Spre deosebire de alte competiții de băuturi spirtoase care deseori acordă prioritate capacității de distilare și expertizei tehnice a potabiliății, London Spirits Competition își propune să recunoască și să celebreze distilatele pe care consumatorii doresc de fapt să le cumpere, fie dintr-un magazin cu amănuntul, fie dintr-un meniu la un restaurant.
Ceea ce diferențiază London Spirits Competition este procesul de jurizare. Merge dincolo de degustarea oarbă pentru a determina câștigătorii medaliilor. În primul rând, judecătorii evaluează eticheta, designul și ambalajul băuturilor, atribuind o parte a scorului pe baza atracției vizuale, eficienței povestirii și cât de bine se aliniază prezentarea generală a mărcii cu prețul și raportul perceput pentru bani.

Câștigarea unui premiu London Spirits Competition necesită scoruri mari în toate cele trei domenii de jurizare. Băuturile spirtoase de o calitate excepțională ar putea să nu fie considerate câștigătoare dacă prețul și ambalajul nu rezonează cu consumatorii. Competiția distilatele care excelează atât în calitate, cât și în comerț.
De exemplu, a avea un spirit de 95 de puncte nu ar garanta succesul dacă nu are atractivitate vizuală sau oferă un raport calitate-preț slab. Un astfel de spirit ar putea fi bine respectat în industrie, dar se luptă să găsească cumpărători pe rafturi sau în meniurile restaurantelor.
Sistem de punctare
Q (Scor de calitate) + V (Scor de valoare) + P (Scor de pachet) = Scor de competiție London Spirits
Fiecare categorie de jurizare (calitate, valoare și pachet) primește un scor ponderat separat. Aceste scoruri sunt apoi combinate pentru a produce un scor final care determină premiile individuale.
Scor de calitate: din 100
Scor valoric: din 100
Scor pachet: din 100

Cine sunt judecătorii noștri?

Concursul de băuturi spirtoase de la Londra este evaluat de un grup de cumpărători de băuturi spirtoase de top cu experiență actuală de achiziții comerciale, sau consultanți și experți direct implicați în dezvoltarea de noi mărci de băuturi spirtoase sau în achiziționarea de băuturi spirtoase pentru revânzare. Arbitrii reprezintă o gamă diversă de canale și discipline, inclusiv mai mulți comercianți cu amănuntul, magazine de proximitate, distribuitori, grupuri comerciale, unități de mese obișnuite și rafinate, ospitalitate și industria de turism.

„Autoritatea unui premiu London Spirits Competition provine din puterea de a fi judecat în funcție de calitate, valoare și aspect, calibru înalt al juriului și setul de produse intens competitiv. Suntem încântați că firma noastră, Palincaria Transilvania, a evoluat atât de bine”, a spus Guiman Grigoras. „Aceste 3 medalii de argint demonstrează că producem tipurile de distilate pe care managerii de baruri și mixologii vor să le folosească și pe care cumpărătorii doresc să le aleagă și să le consume.”
Se confirmă încă odată că palinca produsă la Râșnov este un distilat de calitate situat în topul spirtoaselor fabricate în România, de acum recunoscut la nivel european și mondial, ca și produsele similare ale mărcilor de renume cu care a concurat.
Despre London Spirits Competition
Concursul de băuturi spirtoase de la Londra este unic în evaluarea băuturilor spirtoase bazată pe calitate, valoare și ambalaj. Evenimentul este organizat de Beverage Trade Network, care găzduiește evenimente din industrie la nivel mondial. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.londonspiritscompetition.c...

Comentarii

Nici o postare găsită

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.