Livrare și transport

Preţul afișat este prețul final cu taxele și accizele incluse mai puțin taxa de curierat. Plata se efectuează în avans cu ordin de plată sau online cu cardul de debit în baza comenzii.

O dată cu distribuția comenzilor beneficiarului I se va transmite factura și chitanța aferentă produselor. Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și sunt valabile pentru vânzarea cu amănuntul.

Livrarea se expediează cu firmă specializata de curierat. Costurile de transport se achită de către beneficiar la primirea produsului.

Prețul de livrare se va calcula de către firma de curierat în funcție de destinație, greutatea coletului etc. Clientul va achita valoarea transportului direct pentru curier la primirea coletului.

 În cazul în care beneficiarul optează pentru efectuarea transportului cu o alta firmă de curierat decât cea agreată de catre S.C Pălincaria Transilvania S.R.L, beneficiarul va notifica prin e-mail societatea noastră si este responsabil pentru efectuarea transportului la destinația finală.

Comenzile se vor efectua online atât pentru persoane fizice cât și juridice.

Comanda Dumneavoastră trebuie să conțină nume, nr. telefon, adresa de livrare și adresa de facturare, precum și datele firmei pentru persoanele juridice (codul fiscal și nr. Registrul Comerțului dacă este cazul).

Aveti minim 18 ani?

Trebuie sa aveti minim 18 ani pentru a vizita acest site.